SVE O NAMA O NAMA Suptilnost bez arogancije, jednostavnost bez skromnosti

Suptilnost bez arogancije, jednostavnost bez skromnosti. Zadovoljenje s taktom, predanost visokoj klasi u svakom smislu te reči – hotelijerskoj, ugostiteljskoj, kulinarskoj, gastronomskoj i vizuelnoj. Jednostavan odgovor na kompleksna pitanja, zato što pravi ukusi traže veliko iskustvo.

U širem centru grada, Hotel Prezident je mesto koje odiše toplinom sa misijom da ponudi viši stepen komfora za svoje goste, svakodnevno privlači velik broj sugrađana, domaće i strane turiste, poslovne ljude različitih generacija. Prezident Bar & Restaurant je poznat po izuzetnom gostoprimstvu, visokom stepenu stručnosti osoblja u svim segmentima, kvalitetnoj i ukusnoj kuhinji, kao i osećaju da ste “kao kod kuće”.

u brojkama

1

Pozitivnih iskustava

1

Ukusnih jela

1

Mesta za sedenje

1

Parking mesta

Velika ljubav prema hotelijerstvu, gastronomiji i savršenoj organizaciji događaja, kao i stalna želja za inovacijama doprinela je tome da Hotel Prezident ubrzo postane jedan od najpopularnijih i najposećenijih hotela u zapadnoj Srbiji. Ovde se svakog dana ugoste brojni gosti iz različitih delova sveta i države, peku se domaće lepinje, pripremaju domaći kolači, specijaliteti o kojima se priča i uživa u prijatnom ambijentu restorana koji je odavno prepoznat od strane poslovnih i porodičnih ljudi. Kod nas uvek traži mesto više!

Otvaranje

U septembru 2016. godine primarno je otvorena naša sala za svečanosti opremljena po najnovijim standardima. Naša sala je posebna zato što negujemo duh domaćinske tradicije i pružamo jedinstvenu priliku da na neko vreme zaboravite brige i svakodnevnu užurbanost. To postižemo porodičnom, toplom atmosferom i najukusnijom hranom. Želimo da vam pružimo nezaboravno iskustvo, za šta će se pobrinuti naše posvećeno i vedro osoblje. Ukoliko želite da u miru uživate u najkvalitetnijoj hrani, piću i muzici, sala “Prezident” je pravo mesto za Vas. U našoj sali za svečanosti možete obeležiti i manje proslave, koje se slave u krugu najbližih ljudi – poput krštenja i rođendana.

Menu